Hogyan viselj rózsaszín fehérneműt?

Hogyan viselj rózsaszín fehérneműt?
A sötétebb, egészen pink vagy a világosabb babarózsaszín árnyalatok állnak hozzád közelebb? Bárhogy is van, a rózsaszín fehérneműk remek kiegészítői lehetnek a szettednek, cikkünkben most bemutatjuk hogyan viseld őket!

A rózsaszín a nőiesség és a figyelemfelkeltés színe, ezerféle árnyalata közül minden nő megtalálja a kedvencét, és mindegyikkel különböző hatást érhetünk el. Ha valóban fel akarjuk kelteni a figyelmet, akkor jöhetnek az élénk pink árnyalatok, viszont, ha romantikus lágyságba burkolóznánk, akkor érdemes a halványabb, babarózsaszínt választani. Nem véletlenül voksolt 2016-ban a Pantone bizottság az év színének a babakék mellett a babarózsaszínre - kellemes, romantikus, és lágyságával bárkit levesz a lábáról. A szín viselése egyszerre utal gyengédségre és erőre, mely kellemes harmóniát áraszt.

Hogyan viseljük a rózsaszín fehérneműket?

Bátran és körültekintően! Az erős árnyalatok vadító hatást keltenek, viszont könnyen átcsaphatnak szexisből közönségessé. A megoldás a mértékletesség. Ha pinket választunk ne variáljuk túl, maximum egy színnel párosítsuk, lehetőleg alapszínnel – fekete, fehér, bézs. Emellett érdemes arra figyelni, hogy csak akkor villanjon ki az alsónemű széle, ha a helyzet úgy kívánja. Kivéve persze, ha a pink melltartó fölött ugyanolyan árnyalatú felsőt viselünk, akkor mondhatni mindegy, mert egybeolvadnak. A halvány rózsaszín viselése szerencsésebb, és egyszerűbb is, mivel lágysága miatt nem kell félni a durva hatástól. Ez a szín a szeretet és a harmónia szimbóluma, gyakran azonosítják a rózsakvarccal, mely a boldogságot hordozza magában.

A színes alsóneműknél fontos, hogy ne üssenek át a viselt felsőruházaton, persze ez főként nyáron fontos mikor lenge, nyári ruhák alá választjuk az adott napi alsóneműt. Rózsaszín fehérnemű viselésekor bátran válasszunk pánt nélküli melltartót, így biztosan nem kószál el a pánt, hozzá varrás nélküli tangát, vagy félteli bugyit, így nem üt át a szoknyán vagy a nadrágon a bugyi varrott széle sem. Az árnyalaton túl az anyagválasztás is nagyban befolyásolja a hatást. Egy szaténból készült babarózsaszín, vékony pántokkal ellátott hálóruha legalább olyan vágykeltő, mint egy direkt hatást keltő erős pink társa. Pamut vagy egyéb finom, puha anyagból készült darab pedig tökéletes kényelmet nyújt és ártatlan bájt sugároz viselőjéből, legyen szó bugyiról, melltartoról, pizsamáról, vagy body-ról.

Óvatosan kombináljuk!

A rózsaszínnek egyes árnyalatai kimondottan jól alkalmazkodnak más színekhez, azonban az erősebb pinkeknél nagyon figyeljünk arra, hogy milyen színnel viseljük együtt. Az árnyalat attól függ, hogy milyen arányban keveredik a vörös és a fehér, minél több a vörös annál élénkebb, vadítóbb színt kapunk, viszont minél kevesebb a vörös árnyalat a rózsaszínben annál simulékonyabb lesz más színekkel. Minden második nő esküszik a pink és a rózsaszín fehérneműkre, millió változatának köszönhetően jól lehet játszani vele, és örök divat. Viszont amellett, hogy óvatosan érdemes más színekkel kombinálni, mégis jól lehet vele variálni. Más hatású lesz egy fekete selyem szalaggal áthúzott rózsaszín tanga bugyinak, mint egy halvány kék szegéllyel keretezett rózsaszín melltartónak. Pláne, ha még az anyagokkal is játszunk, és a pamut alsót megbolondítjuk egy kevés csipkével, vagy szatén rátéttel. A rózsaszín nincs korhoz vagy alkathoz kötve, csupán mindenkinek meg kell találnia a neki kedvező árnyalatot.