Hol tart fehérnemű trend 2020-ban?

Hol tart fehérnemű trend 2020-ban?
Magas derekú alsók, virágminta és pántok! Ezek jellemzik leginkább az idei fehérnemű trendet.

Bizony! Nem mindegy mi lapul a ruha alatt! A divat világa egyre inkább azon dolgozik, hogy a nők ne csak jeles alkalomkor viseljék a „szép” alsóneműt, hanem váljon ez mindennapossá, és a hétköznapokban is törődjenek azzal, hogy milyen bugyit húznak fel. Igaz, hogy talán senki nem látja egy átlagos munkanapon, hogy mit viselsz az irodában, de a divatos, szép fehérnemű hat a lélekre, hiszen szexinek és szépnek érezheted tőle magad.

Fehérneműben az utcán

Az utcai viseletként hordott fehérnemű már nem számít újdonságnak, hiszen időről időre előbukkan, azonban idén tavaszra talán megtalálja az ízléses formáját, és nem csak az extrém divat részeként, hanem az elegancia jegyében is megjelenik. A tavaszi előrejelzések szerint a fűzők, és a bralette szabású hosszított melltartók már nem csak a ruhák alatt hordhatók, hanem egy elegáns kosztüm kiegészítőjeként is viselhető lesz, vagy egy magas derekú nadrággal, szoknyával is igazán csinos kombinációt alkotnak.

Csipke minden mennyiségben

Idén a konzervatívabb lelkületűek is megtalálják a kedvencüket a csipke világában, mivel az alkotók újra gondolták a klasszikus darabokat és feldobták őket némi áttetsző csodával. Gyönyörű és egyben kényelmes viselet lehet bárki számára egy csipkéből készül francia bugyi, vagy egy kellemesen áttetsző klasszikus fazonú melltartó. Hiába marad a fazon, az anyaggal elképesztő játékokat lehet űzni, melyet a fehérnemű gyártó cégek idén ki is használnak, és úgy kombinálják a textileket a fazonokkal, hogy minél izgalmasabb darabok születhessenek.

Ismét hódít a virágminta

A virágok valamilyen formában minden évben jelen vannak a trendben. Olykor nagyobb, máskor kisebb mennyiségben, de sosem feledkezünk el róluk. Idén sincs ez másképpen, csupán annyi változás történt, hogy ebben az évben nem hatalmas, színes szirmok, hanem a lágyan az anyagba simuló minták kerülnek előtérbe. Ilyen módon a csipkével is kiválóan kijönnek és kellően ízléses hatást keltenek.

Pántok, rojtok, szalagok

Jöhet bármelyik, ha divatól van szó. Eddig a sport világából ismert hámszerű keresztpántok most belépnek a hétköznapokba is, és mindenfelé tekergőznek nem törődve a kivillanás lehetőségével. Sőt, olykor véget sem érnek, hanem egy masni, vagy szalag formájában folytatódnak. Melltartó újdonság lesz a bikini trendből jól ismert sok rojttal rendelkező felső darab, mely szintén beillik utcai viseletnek is.

Bársony, mint fehérnemű?!

Meglepő fordulat, ám igaz. A bársonyt mindenki jól ismeri, hiszen néhány évente mindig visszakúszik a trendek közé ilyen olyan formában. Eddig főként nadrág anyagként, és kanapéhuzatként ismerhettük meg, azonban idén fehérneműként mutatkozik be. Ez hogyan lehet? Ne féljünk, nem tanga formájában kell viselni, sokkal kellemesebb szerepet szántak neki a tervezők. Leginkább merevítő nélküli háromszög alakú melltartókhoz, és bralette-ekhez álmodták meg az anyagot.

Magasderekú alsók

Az elmúlt néhány évben a korábban megszokott csípő nadrágok helyett a magasderekú, akár köldök fölé érő farmerek és szivarnadrágok hódították meg a szívünket, idén eljött a hozzá passzoló bugyi is. Ha eddig kerülted a magas derékrésszel ellátott csipkés alsókat, most itt az ideje, hogy beszerezz néhányat, akár alakformáló kivitelben is hozzájuthatsz. Nem csak csinos, de praktikus is, garantáltan imádni fogod.