Köntös

A női köntös divatos, pihe-puha és kényelmes: egyszerre hódít ugyanakkor pihenésre csábít. A mai gyártók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy megtalálják a stílusjegyeik, az aktuális trend és vásárlók igénye közötti harmóniát. A nagyfokú minőségének és szépségének hála örökös darabbá avanzsálhat a fürdőszobában, és a mindennapjainkban.

Rendezés:

POPPY DK.KÖNIG SÖTÉTKÉK FÉRFI KÖNTÖS

26.798 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.OCELOT MINTÁS NŐI KÖNTÖS

24.999 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.KÖNIG FARMER FÉRFI KÖNTÖS

26.798 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.KÖNIG FEKETE FÉRFI KÖNTÖS

26.797 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.KÖNIG KHAKI FÉRFI KÖNTÖS

26.798 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON MANÓS SZÜRKE-RÓZSA NŐI KÖNTÖS

20.998 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY HÍMZETT VUK MINTÁS KÁVÉ-ROZSDA NŐI KÖNTÖS

24.398 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY HÍMZETT VUK MINTÁS FEKETE-ROZSDA NŐI KÖNTÖS

24.398 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY CAT DK. MINTÁS RÓZSASZÍN NŐI KÖNTÖS

22.998 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.HÍMZETT VUK SAY FEKETE-ROZSDA NŐI KÖNTÖS

24.398 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK. MINTÁS VUK KÁVÉ-ROZSDA NŐI KÖNTÖS

25.998 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY DK.HÍMZETT ŐZIKE EKRÜ-BARNA NŐI KÖNTÖS

22.998 Ft
Kívánságlistára teszem

A pihe puha köntös a relaxálás nagy mestere!

A pihe puha köntös az a ruhanemű, ami egyszerűen nem hiányozhat gardróbodból. Hogy miért? Azért, mert a tökéletes kényelem, a maximális komfort megtestesítője. Ahogy magadra öltöd már érezheted is, hogy a relaxálás kapujában állsz. A testedet bizsergető, puha textília érintése mindennél többet ér. A nyugodt éjszakákat ilyen körülmények között garantálhatod, de a pihentető napkezdést is biztosíthatod. Ha egy fáradt nap után nem vágysz másra, csak egy fürdőre, akkor a frissítő, érzékeket bódító élmény után nincs is jobb, mint az igényeidre szabott köntös lágy ölelése. Mivel nagymértékben befolyásolhatja hangulatodat fürdőköpenyed milyensége, így a választásnál érdemes jól körül járnod a témát.

Milyen modell a neked való? Rendszeresen felmerülő kérdés, hogy az esztétikusság vagy a praktikum élvez elsőbbséget a köntös vásárlásánál? Bár az emberek többsége hajlamos első ránézésre dönteni, ami vonzó, kellemet sugárzó az jöhet, ami a pillantás tört része alatt nem vált ki heves reakciót, az felejtős. Ám akkor hozhatsz valóban jó döntést, ha előbb mérlegre teszed a praktikummal kapcsolatos jellemzőket. Ugyanis hiába gazdagítod életedet egy szép, de kényelmetlen textíliával. Néhány napig kényszerből valószínűleg tudod tolerálni a diszkomfort érzetet, de ez hosszú távon semmiképpen sem kivitelezhető. Vagyis előbb a hasznosság, azután a szemkápráztatás.

A pihe puha köntös pihenésre hív!

A puha alapanyagból készülő, bőrödet nem irritáló köntös az az alternatíva, mely minden tekintetben ideális. Ezek után már teret hódíthat az esztétikum. Olyan színárnyalatot és fazont preferálj, mely ízléseddel harmóniát teremt, így ugyanis garantálható az elégedettséged!