Mit húzz a kis fekete alá?

Mit húzz a kis fekete alá?
Egy fekete fehérnemű szett szinte bármikor tökéletes választás lehet. Egyszerű, de kellőképpen elegáns is egyszerre.

Ahogy az a bizonyos kis fekete ruha, úgy egy fekete fehérnemű szett is lapul minden hölgy szekrényében. Elegánsan vadító és titokzatos – főként, ha engedjük neki. Népszerűségének alapköve, hogy ideálisan alkalmazkodik a női testhez, hol eltakar, hol kiemel. Legtöbbünk átesett azon a korszakon, amikor kizárólag fekete öltözetet volt hajlandó hordani, és nem a divat vagy az elegancia kedvéért, csupán azért, mert ebben az időszakban keressük önmagunkat, és amíg nem találjuk, hogy kik vagyunk inkább sötétségbe burkolódzunk. A tinédzser korral általában ez véget is ér, és a fekete visszakapja az eredeti szerepét. Engedjük, hogy csupán támogassa a többi színt és ne elnyomja.

A divat és a fekete

A fekete a divat szerinti alapszínek egyike, bátran építhetünk rá akár kapszula ruhatárat is. És a legjobb, hogy mindig divat, télen, nyáron, bármikor viselhető, így valóban tökéletes alapdarabok kreálhatóak belőle. Ez érvényes a felső és az alsóruházatra is. Pszichológusok szerint a férfiak számára ez a legvadítóbb szín, így titkos fegyverként is bevethető bármikor a hölgyek részéről. Nem feltétlenül kell megmutatnunk sem, olykor elég a tudat, hogy mit viselünk a ruha alatt, ez önmagában megadja a kellő önbizalmat. A hétköznapokra szerezzünk be néhány kényelmesebb szettet, mellé a forróbb estékre pedig egy – két csipkés vagy szatén példányt.

A fekete fehérnemű típusai

A kínálat széles, hiszen a fehérnemű gyártó cégek is tisztában vannak jól kezelhetőségével és népszerűségével. A fekete nincs korhoz kötve, bármely korosztály szívesen viseli, akármilyen testalkattal rendelkezik. A kerek hátsót még kerekebbé teszi, a vékonyabb testalkatot pedig nőiessé varázsolja. A fazon választásunkkal befolyásolhatjuk a szín hatását. Alkat és stílus kérdése, hogy a fekete tanga bugyi vagy egy francia verzió lesz a kedvencünk. Mindkettő remek választás. Mivel kiválóan kombinálható más színekkel, így nyugodtan válasszunk hozzá egy mintás vagy színes felsőt.

Azonban, ha a fekete melltartónál maradnánk, akkor is jól döntünk, hiszen így lesz teljes igazán a hatás. Szintén alkat függő a fazon: ha kerek, feszes idomokkal rendelkezünk, akkor egy levehető pántú balconette igazán praktikus, és elegáns lehet, vagy vékonyabb pushuppal emelhetünk az idomainkon. A laposabb mellekre pedig kitűnő választás egy könnyed csipkéből készült háromszög felső. Ha kellemes, lágy anyagú darabot választunk, akár észrevehetetlenül is megbújik a ruha alatt, és akkor kerül elő csupán, amikor eljön az ideje. Ha pedig sportolni indulunk, akkor egy elasztán melltartó lesz a megoldás, melynél nem gond, ha másképpen tekeredik a pántja, mint az edző trikóé, színének köszönhetően bármilyen más színnel jól kijön.

A fekete eleganciája

Az idei trendeknek köszönhetően nem kirívó, ha kilátszik a pánt vagy a csipke szegély, a feketével pedig biztosan nem lőhetünk mellé. Alkalmazkodó és feltűnő egyszerre. Sima vagy alakformáló bodyként is viselhető, mellyel a nyárra még nem kész alakunkat tökéletesíthetjük, a fekete egyébként is karcsúsít. Mivel nem válogat, mindenkinek jól áll ezért a vékony és a plus size hölgyek is bátran választhatják a fekete fehérneműket, akár hétköznapi vagy alkalmi viseletként is.

Kapcsolódó termékek

AGIO MILANO MT.-DB 9232 BLACK MELLTARTÓ

Kívánságlistára teszem
15.998 Ft 8.000 Ft
-50% -7.998 Ft

GIULIA BASIC NŐI TELI ALSÓ

Kívánságlistára teszem
1.999 Ft