Női fürdőruhák

Fürdőruhára nem csak nyáron lehet szükség! Egész évben minden méretben és fazonban kedvedre válogathatsz. Ha egy váratlan nyaralásra vagy egy wellness programra szeretnél fürdőruhát, akkor nagyon jó helyen keresgélsz. Ahhoz, hogy könnyben megtaláld a megfelelő bikinit, fazonok szerint kategorizáltuk a fürdőruhákat.

Rendezés:

POPPY 24. JANE FLORAL FODROS PINK BIKINI

15.698 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY 24. JANE AMAZONAS PINK BIKINI

15.698 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY 24.HERA HAWAII EGYRÉSZES FÜRDŐRUHA

22.498 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY 24. SERENA OCELOT EGYRÉSZES FÜRDŐRUHA

20.998 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY 24. SERENA FEKETE EGYRÉSZES FÜRDŐRUHA

20.998 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.00222 NEON ZÖLD CSÍKOS BIKINI ALSÓ

9.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.00223 MATRÓZ CSÍKOS BIKINI ALSÓ

9.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.00224 RÓZSASZÍN CSÍKOS BIKINI ALSÓ

9.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.00229 FEHÉR-KÉK VIRÁGOS BIKINI ALSÓ

9.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.02013 MATRÓZ CSÍKOS BIKINI ALSÓ

12.998 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 24.A.02019 FEHÉR KÉKVIRÁGOS BIKINI ALSÓ

12.998 Ft
Kívánságlistára teszem

CARIB 24.473-06-19 FÜRDŐRUHA

25.498 Ft
Kívánságlistára teszem

Kellemes nyári viseletre vágysz? Vedd meg nálunk a fürdőruhád!

A nyári hónapok a kikapcsolódásról és a felüdülésről szólnak. Ilyenkor rendszerint megfogyatkozik az öltözékünk, főként, ha nyaralásról, vakációzásról van szó. Ha fontos számodra a stílusos kinézet, akkor minden bizonnyal egyetértesz azzal, hogy nem mindegy mit viselsz a strandon vagy a tengerparton. Egy jól megválasztott női fürdőruha által sokkal magabiztosabbá és vonzóbbá válhatunk, mely élménytől kár lenne megfosztanunk magunkat. Mindannyian mások vagyunk, és más adottságokkal rendelkezünk, így természetes, hogy a különböző fazonokat preferáljuk. A webáruházunkban rengeteg féle női fürdőruha van, melyek közül biztos, hogy te is találsz olyat, ami elkápráztat. A gazdag termékpalettánkban találhatsz bikiniket és egyrészes fürdőruhákat is, de ezeken belül is sokféle kategória létezik. Ami a mellrészt illeti, vannak háromszög fazonú és kivehető szivacsos bikinik, de ha a merevítős melltartókat szereted, akkor is megtalálhatod azt, amit keresel. Manapság igen divatosak a trikinik, amely lényegében egy olyan női fürdőruha, amely hátulról kétrészesnek tűnik, elölről azonban egy vékony anyagdarab köti össze a két részt.

Ha a te stílusodhoz az extravagánsabb ruhadarabok állnak közelebb, akkor minden bizonnyal elnyerik a tetszésedet a trikini fazon is. Mindezek mellett igen népszerűek a variálható bikinik is, mert ez esetben kedvünk szerint, saját magunk tudjuk összeválogatni az alsó és a felső részt. Persze az is előfordulhat, hogy csak egy bikini bugyira van szükséged, de ez esetben sem érdemes messzire menned, ugyanis sokféle szóló tangát is árulunk. A tökéletes női furdőruha megtalálása nem egyszerű feladat, hiszen több szempontnak is meg kell felelnie. Mindenekelőtt viszont az a legfontosabb, hogy jól érezzük benne magunkat és biztosítsa számunkra az esztétikus kinézetet. Ez csak úgy valósulhat meg, hogy ha a kellemes, bőrbarát anyag professzionális szabással párosul. Ne bízd a véletlenre a nyári megjelenésedet, válogass inkább a minőségi női fürdőruháink között! Hidd el, nem fogod megbánni, ha nálunk költöd el a pénzed!