Női hálóruha

Webáruházunkban kínálatában találhatsz visszafogottabb és kihívóbb darabokat is, így ha a nappali öltözködés során sem szereted a túl extrém dolgokat, akkor rendelhetsz egy egyszerűbb, de mégis szexi modellt is, de ha bevállalós vagy, akkor bátrabban is válogathatsz. 
Rendezés:

AGIO MILANO DK-3122 BLACK HÁLÓING

17.998 Ft 8.999 Ft
-50% -8.999 Ft
Kívánságlistára teszem

AGIO MILANO. DK-3113 ROSE HÁLÓING

12.998 Ft 6.500 Ft
-50% -6.499 Ft
Kívánságlistára teszem

KOGO 20.288 PITYPANG MINTÁS TÜRKIZ NŐI PIZSAMA

17.798 Ft
Kívánságlistára teszem

KOGO 20.189 PITYPANG MINTÁS SZÜRKE HÁLÓING

13.499 Ft
Kívánságlistára teszem

KOGO 20.487 VIRÁG MINTÁS KORALL NŐI PIZSAMA

14.699 Ft
Kívánságlistára teszem

KOGO 20.6001 PILLANGÓ MINTÁS KORALL HÁLÓING

13.499 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON SZILVIA HÁLÓING

7.498 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON ORSI HÁLÓING

7.998 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON ANIKÓ FEKETE-PÖTTYÖS HÁLÓING

9.498 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY VELENCE FEKETE BABY-DOLL

10.498 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY GRÉTI FEKETE NŐI PIZSAMA

10.799 Ft
Kívánságlistára teszem

POPPY GRÉTI SZÜRKE NŐI PIZSAMA

10.799 Ft
Kívánságlistára teszem

A nőies hálóruha önbizalmat is ad

Ha éjszakai viseletről van szó, akkor a kinyúlt póló és egy cicanadrág jelenik meg előtted? Akkor engedd meg, hogy megváltoztassuk ezt a képet! Nem mintha bármi baj lenne ezzel a kombóval, kétségtelen, hogy kényelmes ezekben aludni, de nem árt még akkor is nőcisebben öltözni, ha éppen nem látod, illetve más sem látja, hogy mi van rajtad. Hiszen a hálóruha nem csupán arra szolgál, hogy éjjel is védje valami a testedet. Először is magabiztosságot kölcsönöz, ha ilyenkor is adsz magadra, illetve odafigyelsz a nőiességed kifejezésére, másodszor pedig a párod is biztosan szívesen veszi, ha nem valami minden takaró, óriási lepelben bújsz mellé, hanem egy szép hálóruha sejtelmes ölelésében.

Webáruházunkban kínálatában találhatsz visszafogottabb és kihívóbb darabokat is, így ha a nappali öltözködés során sem szereted a túl extrém dolgokat, akkor rendelhetsz egy egyszerűbb, de mégis szexi modellt is, de ha bevállalós vagy, akkor bátrabban is válogathatsz. Ugyanakkor, ha nem akarsz mindig kihívó lenni, hanem csak különleges alkalmakra tartogatnád a bájaid teljes kitárulkoztatását, akkor két hálóruha mellett is dönthetsz, egyet a hétköznapokra és egyet évfordulókra, ünnepekre vagy egyszerűen csak olyan estékre, amikor csábítani szeretnél. Termékpalettánkban mindehhez fellelhetsz különböző stílusú, kialakítású és színű hálóruha modelleket. Böngészd át a teljes kínálatot, helyezd a kosárba a minden szempontból megfelelő példányokat és ezentúl alvás közben se felejts el nőnek lenni, illetve úgy is öltözni!