Női harisnyák

A jó megjelenéshez nemcsak az fontos, hogy milyen ruha van rajtad, hanem az is, hogy mit viselsz alatta. Igen, melegít is, azonban a legtöbbször nem ezért a funkciójáért lesz a harisnya a szexi szettek része. Sokkal inkább az esztétikai értékét emelnénk ki, ugyanis egy szép fekete vagy egy mintás harisnya nagyon sokat dobhat az öltözéken. A combfixekért valósággal bolondulnak a férfiak, de egy csinos egész alakos harisnya révén is elbűvölheted a másik nem tagjait.

Rendezés:

PINK OF DREAM COMBZOKNI FEKETE

2.998 Ft 1.500 Ft
-50% -1.499 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA INSCRIP 20 NO1.NERO HARISNYANADRÁG

3.198 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA MAMA 20 DENES HARISNYANADRÁG

3.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA SAMBA 40 DENES SZÍNES HARISNYANADRÁG

2.398 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA RETE VISION 40 M1 DIANO HARISNYANADRÁG

2.498 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA FIESTA 100 DEN HARISNYANADRÁG

3.499 Ft 1.750 Ft
-50% -1.749 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA IVONNA 60 DENES HARISNYANADRÁG

3.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA VOYAGE M16 HARISNYANADRÁG

3.499 Ft 1.750 Ft
-50% -1.749 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA RETE FASHION UP 100 DEN HARISNYANADRÁG

4.498 Ft 2.249 Ft
-50% -2.249 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA EROTICA CALSSIC COMBFIX 15 DEN

5.898 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA ER LINETTE COMBFIX 20 DEN

5.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA CALZE COMBFIX 15 DEN

4.898 Ft
Kívánságlistára teszem

Harisnya különböző alkalmakra

A jó megjelenéshez nemcsak az fontos, hogy milyen ruha van rajtad, hanem az is, hogy mit viselsz alatta. Ha most a fehérneműre gondolták, akkor sem tévedtél nagyot, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy csinos felső és egy szűk szoknya alatt milyen fazonú, méretű és színű bugyi, illetve melltartó van, azonban most a harisnya kiemelkedő szerepére szeretnénk felhívni a figyelmed. Igen, melegít is, azonban a legtöbbször nem ezért a funkciójáért lesz a harisnya a szexi szettek része. Sokkal inkább az esztétikai értékét emelnénk ki, ugyanis egy szép fekete vagy egy mintás harisnya nagyon sokat dobhat az öltözéken. A combfixekért valósággal bolondulnak a férfiak, de egy csinos egészalakos harisnya révén is elbűvölheted a másik nem tagjait.

Hiszen a tökéletes darab megnyújtja a lábakat, optikailag formázza és még egy sejtelmességet is kölcsönöz, hiszen látszik a boka, a vádli és adott esetben a comb is, de még sincs minden közszemlére téve. Webáruházunkban megnézheted, hogy mennyi féle harisnya áll a rendelkezésedre, amelyekkel tökéletesítheted a szettjeidet és elnyerheted akár a kiszemelted, akár a párod tetszését is. A különféle alakformáló, mintás és szexi darabokat más és más alkalmakra vetheted be. Egy szűk ruci még csinosabb lehet rajtad, ha megfelelő harisnya van alatta, illetve egy egyszerűbb kisestélyit is megbolondíthatsz egy furfangos példánnyal, ami például comb résznél színt vált és egy érdekes minta képezi az átmenetet, mintha csak combfixet viselnél. Ismerd meg a lehetőségeidet!