Menü

Női harisnyák

A jó megjelenéshez nemcsak az fontos, hogy milyen ruha van rajtad, hanem az is, hogy mit viselsz alatta. Igen, melegít is, azonban a legtöbbször nem ezért a funkciójáért lesz a harisnya a szexi szettek része. Sokkal inkább az esztétikai értékét emelnénk ki, ugyanis egy szép fekete vagy egy mintás harisnya nagyon sokat dobhat az öltözéken. A combfixekért valósággal bolondulnak a férfiak, de egy csinos egész alakos harisnya révén is elbűvölheted a másik nem tagjait.

Rendezés:

Harisnya különböző alkalmakra

A jó megjelenéshez nemcsak az fontos, hogy milyen ruha van rajtad, hanem az is, hogy mit viselsz alatta. Ha most a fehérneműre gondolták, akkor sem tévedtél nagyot, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy egy csinos felső és egy szűk szoknya alatt milyen fazonú, méretű és színű bugyi, illetve melltartó van, azonban most a harisnya kiemelkedő szerepére szeretnénk felhívni a figyelmed. Igen, melegít is, azonban a legtöbbször nem ezért a funkciójáért lesz a harisnya a szexi szettek része. Sokkal inkább az esztétikai értékét emelnénk ki, ugyanis egy szép fekete vagy egy mintás harisnya nagyon sokat dobhat az öltözéken. A combfixekért valósággal bolondulnak a férfiak, de egy csinos egészalakos harisnya révén is elbűvölheted a másik nem tagjait.

Hiszen a tökéletes darab megnyújtja a lábakat, optikailag formázza és még egy sejtelmességet is kölcsönöz, hiszen látszik a boka, a vádli és adott esetben a comb is, de még sincs minden közszemlére téve. Webáruházunkban megnézheted, hogy mennyi féle harisnya áll a rendelkezésedre, amelyekkel tökéletesítheted a szettjeidet és elnyerheted akár a kiszemelted, akár a párod tetszését is. A különféle alakformáló, mintás és szexi darabokat más és más alkalmakra vetheted be. Egy szűk ruci még csinosabb lehet rajtad, ha megfelelő harisnya van alatta, illetve egy egyszerűbb kisestélyit is megbolondíthatsz egy furfangos példánnyal, ami például comb résznél színt vált és egy érdekes minta képezi az átmenetet, mintha csak combfixet viselnél. Ismerd meg a lehetőségeidet!

Keresés