Női alakformáló harisnyák

A női praktikák tárháza végtelen, ha öltözködésről van szó, amelyekből érdemes Neked is szemezgetni, mert nagyban megkönnyíthetik a hétköznapokat. Például az alakformáló harisnya nem hiányozhat a Te gardróbodból sem, mert ez a nagyszerű alsónemű sok helyzetben megmenthet. Még a tökéletes idomokat is képes még formásabbá és feszesebbé tenni az alakformáló harisnya, ha pedig nem vagy teljesen elégedett a derék, csípőtájékkal vagy a combjaiddal, akkor igazán jótékony hatást érhetsz el ezzel.

Rendezés:

GIULIA SHORT NŐI ALSÓNADRÁG

1.599 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA SLIP MAGASÍTOTT DEREKÚ NŐI ALSÓ

3.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA SLIM 20 DEN HARISNYANADRÁG

4.398 Ft
Kívánságlistára teszem

CALZE D'ORO PUSH-UP NERO HARISNYANADRÁG

5.399 Ft
Kívánságlistára teszem

JOLIE FOLIE ACTIVE HARISNYANADRÁG 40 DEN

3.499 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA PUSH-UP HARISNYA 20 DEN

4.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CALZE D'ORO PUSH-UP ANTILOP HARISNYANADRÁG

5.598 Ft
Kívánságlistára teszem

Alakaformáló harisnya, a nők barátja

A női praktikák tárháza végtelen, ha öltözködésről van szó, amelyekből érdemes Neked is szemezgetni, mert nagyban megkönnyíthetik a hétköznapokat. Például az alakformáló harisnya nem hiányozhat a Te gardróbodból sem, mert ez a nagyszerű alsónemű sok helyzetben megmenthet. Még a tökéletes idomokat is képes még formásabbá és feszesebbé tenni az alakformáló harisnya, ha pedig nem vagy teljesen elégedett a derék, csípőtájékkal vagy a combjaiddal, akkor igazán jótékony hatást érhetsz el ezzel. Eltűnteti a hurkákat, feszesebbnek mutatja a combokat és a feneket, és ennek a furfangos alsóneműnek hála a szűk ruhák is jobban fognak mutatni rajtad. Bizonyára nem tölt el túl nagy örömmel, amikor felveszel egy ráfeszülős pólót és egy szép ceruzaszoknyával és a vonalakat teljesen tönkreteszi néhány tűrődés deréktájon, vagy a narancsbőr a fenekeden.

Természetesen ezekre a legjobb megoldás a helyes táplálkozás és a mozgás, de addig is segíteni fog az alakformáló harisnya. Amikor pedig eléred az álomalakot, akkor arról is meggyőződhetsz, hogy a megfelelő harisnya még ilyenkor is fontos lehet. Ugyan nem a deréktáji ráncokat és a fenéken, combon lévő gödröcskéket kell akkor már jótékonyan elfedje, de még abban az esetben is fog tudni adni egy olyan egységes megjelenést, amit egy egyszerű változat nem. Ugyanis az alakformáló harisnya nem fog csúszkálni, bevágni sem fenék, sem derék résznél, így tökéletesebb lehet az összkép egy alakkövető szettet viselve is. Nem beszélve arról, hogy nem fogod kényelmetlenül érezni magad azért, mert igazgatni kell a ruha alatt viselt darabot.