Szilikon melltartók

Ha egy elegáns alkalomra készülsz és áttetsző, pánt nélküli vagy hátul mélyen kivágott ruhában szeretnél megjelenni, akkor igen praktikus megoldás lehet számodra a szilikon melltartó. A tökéletes tapadásnak köszönhetően hozzásimul a kebelhez és láthatatlan marad az öltözék alatt. Ennek köszönhetően nem kell többé aggódnod amiatt, hogy a gyönyörű estélyi vagy koktél ruhádhoz nem találsz megfelelő fehérneműt. 

Rendezés:

PINK OF DREAM SZILIKON PUSH-UP MELLTARTÓ

3.998 Ft
Kívánságlistára teszem

B&O PUSH-UP SZILIKON MELLTARTÓ

2.498 Ft
Kívánságlistára teszem

Az elegáns öltözék tökéletes kiegészítője: a szilikon melltartó

Fontos számodra az esztétikus kinézet? Akkor nálunk jó helyen vagy! A webáruházunkban rengeteg féle fehérnemű közül válogathatsz, melyek a segítségedre lehetnek a tökéletes megjelenés elérésében. Itt az ideje, hogy búcsút ints a testeddel kapcsolat frusztrációnak! Ha a dekoltázsod felturbózása a cél, akkor a szilikon melltartót egyenesen neked találták ki. Ezek lényegében teljes egészében szilikonból készülnek és nem rendelkeznek pánt résszel. Ha tehát épp egy elegáns alkalomra készülsz és áttetsző, pánt nélküli vagy hátul mélyen kivágott ruhában szeretnél megjelenni, akkor igen praktikus megoldás lehet számodra a szilikon melltartó. A tökéletes tapadásnak köszönhetően hozzásimul a kebelhez és láthatatlan marad az öltözék alatt. Ennek köszönhetően nem kell többé aggódnod amiatt, hogy a gyönyörű estélyi vagy koktél ruhádhoz nem találsz megfelelő fehérneműt. A szilikon pántos modellek ugyan egy alternatív megoldást kínálnak, de ez esetben fennáll annak a veszélye, hogy időközben pántokkal, illetve kapcsokkal kell bajlódnod.

Biztos te is belekerültél már olyan kellemetlen szituációba, amikor egy elegáns rendezvényen vagy partyn a melltartód miatt feszengtél és ezért nem tudtál ellazulni, maximálisan az eseményre és az emberekre koncentrálni. Hogy ez többet ne forduljon elő, válassz szilikon melltartót! A gazdag termékpalettánknak köszönhetően nálunk többféle típusút találhatsz. Többek között vannak push up hatásúak is, amelyek erőteljes, mégis kényelmes tartást biztosítanak és ez által szebbé, vonzóbbá varázsolják a dekoltázsodat. A termékoldalon megtalálod a részleteket, de ha bármilyen kérdésed vagy kérésed merül fel, bátran fordulhatsz hozzánk. A fehérnemű választás nem egyszerű feladat, ha fel szeretnéd próbálni az egyes modelleket vagy esetleg bővebb információkra van szükséged a szilikon melltartókkal kapcsolatban, akkor a munkatársaink a rendelkezésedre állnak. Az üzleteinkben is szeretettel várunk, a nagyobb bevásárlóközpontokban és a forgalmas csomópontokon megtalálsz minket.