Melltartópántok

Webáruházunkban többféle praktikus kiegészítőt is beszerezhetsz, amelyekkel használhatóvá válnak az ideiglenesen túl szűk alsóneműk. Kapható többféle színben is, így a fehér, a fekete és a testszínű fehérneműidet is észrevétlenül átalakíthatod úgy, hogy újra kényelmesek legyenek. 

Rendezés:

JULIMEX BA03 1 SOROS MELLTARTÓ TOLDÓ

1.199 Ft
Kívánságlistára teszem

JULIMEX BA03 2 SOROS MELLTARTÓ TOLDÓ

699 Ft
Kívánságlistára teszem

JULIMEX BA03 3 SOROS MELLTARTÓ TOLDÓ

699 Ft
Kívánságlistára teszem

Melltartópánt toldó és klipsz

Sokféle oka lehet annak, hogy a kedvenc melltartód éppen nem ér be vagy túlságosa bevág. A ciklus különböző időszakaiban köztudottan megduzzadnak a keblek, illetve terhesség is alatt megváltoznak a méretek. Sőt, néhány plusz kiló is elegendő ahhoz, hogy a melltartópánt már ne érjen be. Ha nem szeretnél ezek miatt új fehérneműket vásárolni, illetve eltökélt terved, hogy visszanyered a régi alakodat, akkor webáruházunkban többféle praktikus kiegészítőt is beszerezhetsz, amelyekkel használhatóvá válnak az ideiglenesen túl szűk alsóneműk. A melltartópánt toldó, a melltartó hátsó, kapcsos részét hivatott néhány centiméterrel megtoldani, ami akkor jelent praktikus megoldást, ha a kosárméret megfelelőnek bizonyul, de körben, a hónalj alatt és/vagy a háton bevág az anyag.

Ez az apró, akasztókkal ellátott anyagdarab ugyanúgy kapcsolható a melltartópánthoz, mint amikor hagyományos módon akasztanád össze a háton végigfutó részeket. Kapható többféle színben is, így a fehér, a fekete és a testszínű fehérneműidet is észrevétlenül átalakíthatod úgy, hogy újra kényelmesek legyenek. Ugyanakkor van még egy termékünk, ami a melltartópánt témaköréhez tartozik, amelyik ugyan nem a méreten változtat, de ugyanúgy praktikus lehet. A melltartópánt klipsz révén a hagyományos melltartóidat is hordhatod olyan kivágott felsőkkel, amelyeknek csak a hát közepén fut végig egy kis anyag, amolyan X-alakú kialakításban. A legtöbben ezt sportmelltartóval oldják meg, de akkor a dekoltázs nem tud hangsúlyt kapni.