Body

Sokoldalú és kényelemes viselet. Egy jól megválasztott, szexis, ugyanakkor kényelmes fehérnemű észrevétlenül is jó közérzetet biztosít és megnöveli az önbizalmat is. Éppen ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk rá. A webáruházunkban sokféle modellt találhatsz, melyek a professzionális kialakításuknak és a jól szellőző, minőségi anyaguknak köszönhetően élményteli viseletet biztosítanak.

Rendezés:

PASSION DARYL BODY

18.998 Ft 15.199 Ft
-20% -3.799 Ft
Kívánságlistára teszem

PASSION LEILA BODY FEHÉRNEMŰ

18.998 Ft 15.199 Ft
-20% -3.799 Ft
Kívánságlistára teszem

PASSION OTAVIA BODY FEHÉRNEMŰ

18.998 Ft 15.199 Ft
-20% -3.799 Ft
Kívánságlistára teszem

FELINA MOMENTS 5019 BODY

37.990 Ft
Kívánságlistára teszem

FELINA WEFTLOC 5076 BODY

49.898 Ft
Kívánságlistára teszem

Egy sokoldalú, kényelmes viselet: a női body

Itt az ideje, hogy frissítsd a gardróbodat? Akkor nézz körül a kínálatunkban, ugyanis nálunk rengeteg féle fehérneműt találhatsz. Az egyik legnépszerűbb termékünk a női body, ami télen és nyáron is rendkívül kényelmes viseletet nyújt. Ha fontos számodra a stílusos öltözködés, akkor szinte biztos, hogy az sem mindegy számodra, mit viselsz a ruha alatt. Egy jól megválasztott, szexis, ugyanakkor kényelmes fehérnemű észrevétlenül is jó közérzetet biztosít és megnöveli az önbizalmat is. Éppen ezért fontos, hogy kellő figyelmet szenteljünk rá. Nálunk sokféle típusú, stílusú és színösszeállítású alsóruházatokat találhatsz, melyek egytől egyig képesek kielégíteni az egyéni igényeket, elképzeléseket. Sok nő számára az ideális viseletet a női body teszi teljessé, hiszen a testhez simuló anyagának köszönhetően kényelmes tartást biztosít a felsőtestnek. A webáruházunkban sokféle modellt találhatsz, melyek a professzionális kialakításuknak és a jól szellőző, minőségi anyaguknak köszönhetően élményteli viseletet biztosítanak.

A női body egy rendkívül sokoldalú ruhadarab. A hagyományos viselet szerint a felsőruházat alatt fehérneműként funkcionálnak, de manapság igen elterjedt a szexisebb, csipkekialakítású női body is, amik akár felsőruházatként vagy alkalmai felsőként is megállják a helyüket. A kínálatunkban számos kialakítású modell van, amelyek egytől egyig ki tudják elégíteni az egyéni igényeket, elképzeléseket. Többek között vannak rövid- és hosszú ujjú body-k, illetve vannak olyanok is, amelyek magasított nyakrésszel rendelkeznek. Ezek főként az őszi-téli hónapokban jelentenek praktikus és kellemes viseletet. A fehérnemű vásárlás sosem egyszerű feladat, hiszen nem könnyű minőségi termékeket találni, amik megfizethetők is. Az általunk kínált termékeknek azonban rendkívül jó az ár/érték arányuk és biztos lehetsz benne, hogy nálunk valódi értéket kapsz a pénzedért cserébe. A termékoldalakon minden szükséges információt megtalálhatsz, de ha segítségre van szükséged, akkor bátran keress fel minket személyesen vagy telefonon.