Csipkés bugyi, francia alsó

Az alsóneműk kínálata nagyon sokat változott az idők során. A gyártók gondosan ügyelnek arra, hogy többféle fazonból válogathassunk. Legyen szó francia, tanga vagy klasszikus teli alsóról. A lézervágott alsóneműk és a csipke csodák is örök kedvenc. Fontos, hogy jó minőségű alsóneműt válasszunk, amiben egész nap kényelmesen és komfortosan érezhetjük magunkat. A kínálat szinte végtelen…..
Rendezés:

AGIO MILANO DS-141 WHITE ALSÓNEMŰ

4.999 Ft 2.499 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON PETRA ALSÓ

3.198 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON PASSION FARNCIA ALSÓNEMŰ

1.999 Ft
Kívánságlistára teszem

LAGOON SOPHIE SIMA BUGYI

1.999 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA CULOTTE VITA ALTA ALSÓNEMŰ

4.498 Ft
Kívánságlistára teszem

TRIUMPH AMOURETTE 300 MAXI ALSÓNEMŰ

9.999 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 22.A.01202 KÍGYÓ MINTÁS FEHÉR BIKINI ALSÓ

11.899 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 21.0072-4 OLIVA ZÖLD BIKINI ALSÓ

8.998 Ft
Kívánságlistára teszem

CCK 21.0072-7 FANTA NARANCS BIKINI ALSÓ

8.998 Ft
Kívánságlistára teszem

TRIUMPH FIT SMART MAXI ALSÓNEMŰ

11.999 Ft
Kívánságlistára teszem

Mennyire kényelmes viselet a csipkés bugyi?

A csipkés bugyi vonzó, csábító, igazi hódító. Olyan ruhanemű, amit nemcsak magadért, magadnak veszel fel, amivel másnak is kedveskedhetsz, és ami téged is kényeztethet. Ám jogosan merülhet fel benned a kérdés, hogy akár hétköznapi viseletként is tekinthetsz rá? Ha szereted a csipke érintését, ha vonzódsz ehhez az exkluzív bájhoz, akkor evidens, hogy nemcsak ünnepek alkalmával kívánod kihasználni a benne rejlő előnyöket. Egyáltalán miért is beszélünk erről? Hiszen mindenki aszerint öltözködik, amit jónak, hasznosnak, stílusosnak lát. Igen, de a köztudatban néhány évvel ezelőtt elterjedt pár olyan előítélet, amik a legkevésbé sem fedik a valóságot. Hogy mik ezek? A csipke bök, kényelmetlen, irritációt vált ki, folyamatos hordásra alkalmatlan. Valószínűleg azok, akik ezeket a sztereotípiákat hirdették, elfogadták, negatív példákból táplálkoztak. Hiszen, ha a gyártó nem a minőségi termékeiről híres, akkor könnyedén tapasztalhatóak kiábrándító jelenségek. Így fordulhat elő, hogy a díszítésre használt csipke rossz, megbízhatatlan forrásból származó anyagból készül, s így a bőrrel érintkezve viszketést, irritáltságot vált ki. Ha nálunk vásárolsz, akkor ilyen váratlan meglepetések nem érhetnek, mivel a készletünkben főszerephez jutó termékpaletta tagjai kivétel nélkül magas minőséget képviselnek!

A csipkés bugyi a fehérnemű divat koronázatlan királya!

Tehát a döntés csak rajtad áll: viselheted kizárólag nívós események alkalmával legújabb szerzeményedet, de segítségével könnyebben veheted a mindennapok teremtette akadályokat. Mindegy, hogy melyik variáció mellet teszed le a voksodat, a lényeg, hogy jól érezd magad!