Női short

Az alsóneműk kínálata nagyon sokat változott az idők során. A gyártók gondosan ügyelnek arra, hogy többféle fazonból válogathassunk. Legyen szó francia, tanga vagy klasszikus teli alsóról. A lézervágott alsóneműk és a csipke csodák is örök kedvenc. Fontos, hogy jó minőségű alsóneműt válasszunk, amiben egész nap kényelmesen és komfortosan érezhetjük magunkat. A kínálat szinte végtelen…..
Rendezés:

GIULIA SHORT NŐI ALSÓNADRÁG

1.599 Ft
Kívánságlistára teszem

Női short meleg napokra

Mindannyiunknak vannak olyan ruhadarabjai, amelyek még a legnagyobb melegben is megállják a helyüket. A trikók, pántos felsők és lenge ruhácskák mellett a női short is ilyen, amely kényelmes, pamut alapanyagból készül. Ez utóbbi különösen fontos, hiszen ha minimális műszál is helyet kap egy-egy ruhadarabban, azt valószínűleg a fiók mélyén tároljuk majd, és szinte soha nem viseljük. S hogy milyen színek, fazonok mellett érdemes letenni a voksot? A női short azokat a területeket mutatja meg igazán, amelyekkel a gyengébbik nem bizony gyakran nem elégedett. Nem véletlen, hiszen a sokak által ismert narancsbőr elsőként itt jelenik meg, tulajdonképpen testsúlytól függetlenül. A női short tehát elsősorban azok számára ajánlott, akik elégedettek alakjukkal és azt szeretnék megmutatni másoknak is.

Persze ez nem azt jelenti, hogy néhány plusz kilóval le kellene mondanod a női short viseléséről, hiszen otthonra aligha képzelhető el kényelmesebb megoldás ennél. A kínálat igen széles, és a sokféle szín között mindenki találhat kedvére valót. S hogy mit tehetsz, ha a női short viseléséhez nem érzed egyelőre elég vagánynak magad? A magabiztosság megteremtése érdekében jó választás lehet a rendszeres sportolás, valamint az egészséges étkezésre való odafigyelés. A nagymennyiségű folyadékbevitelnek köszönhetően elkerülheted a salakanyagok lerakódását az érintett területen, és így a nő short végre valóban úgy feszülhet idomaidra, ahogyan mindig is szeretted volna. Életmódváltással már akár néhány hét alatt látványos eredményeket érhetsz el.