Menü

Pléd, a hideg esték elmaradhatatlan kelléke

Ha sorra vennénk azokat a lakástextíliákat, amelyek egyetlen otthonból sem hiányozhatnak, akkor a pléd biztosan közöttük lenne. Elsősorban a bekuckózós estéken esik rá a választás, de tulajdonképpen bármikor jó szolgálatot tesz.

A trendek folyamatosan változnak, de vannak olyan színek, minták, melyek mindig megállják a helyüket. Kiskutya minták, csíkok, ocelot minta és kockák- a kínálatban mindenki találhat olyat, mely ízlésének leginkább megfelel. Az ideális pléd kapcsán azonban érdemes arra is ügyelni, hogy választott darab a lakberendezéshez is passzoljon. Szerepe azonban nem merül ki elsődlegesen megjelenésében, hiszen az általa nyújtott kényelem szintén kiemelt jelentőséggel bír. Kevés otthonosabb érzés képzelhető el, mint az, amikor egy pihe-puha pléd ölel körül, és közben kedvenc filmed, könyved társaságában pihenhetsz. A mindennapi rohanásban gyakran elfeledkezünk arról, hogy miként sikerülhet új energiákra lelni, hogyan oldjuk a felgyülemlett stresszt, vagy melyek azok az elfoglaltságok, amelyek igazán feltöltenek. A színes, mintás, puha pléd már megjelenésével is lustálkodásra csábít, így ha a hétvége délutánját sportolással vagy kirándulással töltötted, akkor itt az ideje, hogy felfedezd az otthon nyújtotta lehetőségeket.

Engedj egy kád fürdővizet, varázsold wellness oázissá a fürdőszobát, és a hangulatos fények, valamint illatok közepette lazíts. A fürdés után vár a kedvenc pléd és egy csésze meleg tea, melyek gondoskodnak arról, hogy tested-lelked új energiákra leljen. Az aktív pihenés ugyan nélkülözhetetlen a feltöltődéshez, de az otthon nyújtotta kényelem szintén hozzájárul ahhoz, hogy a hajtós hétköznapokon eleget tudj tenni a feléd támasztott követelményeknek. Az ízlésednek megfelelő pléd egyébként akár karácsonyi ajándék gyanánt is remek választás lehet. Nem csak bekuckózós barátnőknek, hanem édesanyáknak és hugicáknak is remek döntés egy nőcis pléd, ami a hálószoba vagy a nappali kedvenc elemévé válhat. Egy igényes pléd nélkül elképzelhetetlen az otthon nyugalma.

Tartalomhoz tartozó címkék: takaró pléd

Keresés