Menü

Új kollekció – Poppy köntös 2019

Új kollekció – Poppy köntös 2019 Már elérhető a Poppy köntösök legújabb, 2019-2020-as őszi-téli kollekciója, amelyben a már megszokott minőség és stílus mellett újdonságok is helyet kaptak. 

Már elérhető a Poppy köntösök legújabb, 2019-2020-as őszi-téli kollekciója, amelyben a már megszokott minőség és stílus mellett újdonságok is helyet kaptak. Érdemes a gyorsan fogyó készleteket minél hamarabb átnézni, hiszen biztos, hogy akad valami, amibe szívesen belebújnál a hűvösebb estéken.

Neked kell egy köntös. Mindenkinek kell egy köntös

Mindenképpen fontos leszögezni, hogy a köntös elengedhetetlen darabja a ruhatáradnak. Tökéletes menedék a hétköznapi stressz és fáradtság elől. Egy olyan puha köpeny, ami az egész testedet átöleli és védi. Nincs tökéletesebb pillanat annál, mint amikor kilépve a fürdőkádból, vagy a zuhanyzófülkéből megtörölközünk, majd belebújunk a köntösünkbe. Ugyanis ekkor realizálódik bennünk, hogy végre otthon vagyunk, már nincs semmi dolgunk, csak rittyenteni egy teát, kakaót, forrócsokit és folytatni a kedvenc sorozatunkat, megnézni egy jó kis filmet. A köntös az a ruhadarab, ami kézzelfoghatóvá teszi az otthon melegét és biztonságát. Gyakorlatilag egy szoba a szobánkban, egy olyan mélyről jövő ölelés, ami érezhetően azért létezik, hogy nekünk jó legyen. A köntös emellett eleganciát, erotikus fineszt is sugározhat. Szexinek, lehengerlőnek is érezhetjük magunkat benne. A köntös az a darab, amiben teljesen önmagunk lehetünk, hiszen csak azok láthatják rajtunk, akiket beengedünk a személyes terünkbe. A ruhadarab megengedi, hogy önmagunk legyünk, sőt akkor áll a legjobban, amikor a személyiségünkhöz hasonlót választunk – éppen ezért az élményért érdemes olyan köntöst vásárolni, ami nemcsak pihe-puha, de tükröz minket is. Ha még nem találtad meg a megfelelő darabot, vagy a régi megérett a cserére, van egy jó tippünk.

2019 őszén is Poppy köntös

Mint ahogy eddig is, úgy az idei évben is kiváló, pihe-puha, kuckózós köntösökkel csábítja a pénztárcánkat a Poppy. A kínálatban szinte minden ízléstípusnak megfelelő darab megtalálható. Egy csalogató, mégis puha köntösre vágysz? Jól áll neked a sálgalléros verzió, talán bírod a masnikat? Ha a felsoroltak közül bármelyik a te eseted, akkor már ess is neki a kínálatnak és vedd meg a szerinted hozzád legjobban passzolót.

Természetesen a kollekció darabjaiból nem maradhatnak ki a cuki gyermekköntösök sem. Cicafüles kapucnis, unikornis mintás? Garantáltan a legkedveltebb ruhadarabja lesz az ifjú kisasszonynak, már csak a kényelmes puhasága miatt is. Ugyanis a kollekció darabjain idén megjelennek az új, egyedileg tervezett Tappancs kutya, nyakörves cica és baby unikornis minták is. De, hogy az idősebbeknek se legyen okuk szomorkodni, az örök gyermeklelkű, cukiságrajongó felnőttek is nyugodtan vásárolhatnak egy megfelelő méretű köntöst, amin éppen Minnie egér, vagy egy bolyhos bárány pózol. Persze nem maradhatnak el a huncut angol feliratok, illetve az elegánsabb minták sem, szóval minden műfaj kedvelője megtalálhatja a maga kis „egyenruháját”.

A színek miatt sem kell aggódni. Az új kollekció bővelkedik a visszafogottabb és harsány, élénkebb színekben is. Kávé-barna, szürke-rózsa, türkiz, rózsaszín – számos variációk egyvelege, ami tökéletesen illik a személyiségedhez.

Biztosak vagyunk abban, hogy a Poppy köntösök 2019-es kollekciója ismét telitalálat. Egyedi tervezésű, pihe-puha darabok imádnivaló halmaza, ami ráadásul roppant kedvező áron került forgalomba.  Nem kell mélyen a zsebbe nyúlni ahhoz, hogy hazavidd az egyéniségedhez legjobban illő, imádnivaló köntöst, amiben aztán olyan jól érzed magad egy nehéz munkanap után, hogy reggel öleléssel búcsúzol el tőle.

Tartalomhoz tartozó címkék: köntös

Keresés