Rólunk

Cégünk elsődleges célja a minőségi termékeket kereső vásárlói kör igényeinek legmagasabb fokú kielégítése. Ennek érdekében a lehető legtöbb helyszínen, széles választékú fehérnemű szaküzlettel vagyunk jelen.

Üzletpolitikánk részeként fontosnak tartjuk a piachoz és a változó igényekhez történő folyamatos idomulást, mellyel a jelenlegi vásárlókör megtartása mellett az új vásárlók bizalmát is igyekszünk elnyerni.

A minőség mellett ügyelünk áraink kedvező kialakítására, valamint az értékesítés területén dolgozó munkatársak megfelelő képzésére, melynek eredményeként gyorsan elnyertük a vevők szimpátiáját és bizalmát.

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően mára Konkurencia Fehérnemű üzlethálózatunk minden nagyobb bevásárlóközpontban és csomópontokon elérhető.

Az elért sikerek nem csupán megelégedettségre adnak okot, hanem arra sarkallnak bennünket, hogy a divatirányzatok folyamatos figyelemmel kísérése mellett, továbbra is törekedjünk az állandó megújulásra, bővülésre és a külföldi piac meghódítására.