Szilveszteri ruházat: ne okozzon fejtörést

Szilveszteri ruházat: ne okozzon fejtörést
Mindjárt szilveszter és nem tudod mit vegyél fel? Adunk pár ötletet!

Bár ilyenkor még mindenkinek a karácsonyt próbálja "kipihenni", ne feledkezzünk meg a közelgő szilveszterről sem. Hiszen pár nap múlva itt van 2020, így ha nem akarsz az év végén még azon idegeskedni, hogy mit vegyél fel az esti bulira, szánj időt rá, hogy átgondold és beszerezd a megfelelő szerelést. Nem könnyű feladat évről évre kitalálni valami újdonságot, valami ötleteset, de van egy jó hírünk: mi segítünk!

Szilveszterkor mindent szabad

Újév előestéje szórakozás szempontjából sokak számára az egyik legnépszerűbb ünnepek egyike. A legtöbb országban ezt az éjszakát együtt tölti a család, vagy összejönnek a baráti társaságok, de akár kettesben is ünnepelhetnek a párok. Leggyakrabban egy hangulatos, vacsorával, bulizással, evéssel és iszogatással, valamint természetesen tűzijátékkal búcsúztatják az óévet, majd a nagy visszaszámlálás után kiabálva, trombitálva lépnek át az újba.

Ez az este azért is rendkívül közkedvelt – leginkább a nők körében –, mert ha a kimozdulós programot választod, az öltözködést tekintve igencsak kibontakozhatsz, ilyenkor nincsenek tabuk. Mindent szabad! Bárki bármit magára ölthet, nyugodtan lehet sok az outfit, ugyanis ekkor a csillogásé és a feltűnésé a főszerep. Mindenki próbál kitűnni a színes tömegből. Egyszerűen nem lehet hibázni, nyugodtan felvehetsz bármit, amit eddig nem mertél és csak a szekrényedben porosodott, mert túl erősnek érezted egy hétköznapon viselni. Elő az eldugott darabokkal, válaszd a mintát, a színt, a csillogást! Emellett pedig természetesen ne feledkezz meg egy őrjítő kiegészítőről sem. Valósítsd meg önmagad, azt, amire eddig nem is gondoltál volna!

A harisnya mindent feldob

Igaz, hogy a ruha kiválasztása a legfőbb feladat egy szilveszteri szett összeállításában, de nem mehetünk el amellett sem, hogy mennyire fel lehet dobni szerelésünket egy extravagáns kiegészítővel: ennek legjobb képviselője a harisnya. Ezzel a ruhadarabbal csodákat lehet tenni egy egyébként unalmasnak tartott ruhával is. Szereted a színeket? Ideje eljátszadoznod velük! Párosíts össze akár olyan árnyalatokat is, amikről egy sima hétköznapon azt gondolnád, hogy nem passzolnak! Meg fogsz lepődni, hogy milyen remek kombinációk működnek. Ráadásul mindennek csak a képzeleted szabhat határt, ugyanis harisnyából már ezerféle kapható. Nincs egy figyelemfelkeltő ruhád sem az estére? Csakis a megszokott, sötét darabok sorakoznak a szekrényedben? Ekkor sincs veszve semmi, dobd fel egy csillogó harisnyával! Ma már ebből is számtalan fazont megtalálsz. Létezik ezüst- vagy aranyszálas, kisebb-nagyobb strasszokkal kirakott, vagy akár a kettőből kombinált verzió is. Viseld ezzel kis feketédet és garantáltan te leszel az est sztárja. Vagy inkább a mintákért vagy oda? Abból is tudsz válogatni, manapság ugyanis már rendkívül népszerűek lettek ezek a fajta anyagok. Ha tetszenek az állatos témák, viselj leopárd- vagy tigrismintásat, de ha romantikusabb alkat vagy, vegyél virágosat, pöttyöset, de akár egy vadítóbb combfixet. Semelyikkel sem lőhetsz mellé!

Amennyiben nem rajongsz az előbbiekért, akkor sem kell megijedned, mivel még mindig bátran eljátszadozhatsz az anyagokkal. Manapság reneszánszát éli a necc harisnya, aminél kevés szexibb darabot tudnánk mondani. Ez a lyukacsos anyag rendkívüli módon feldob bármilyen ruhát és ezzel együtt lélegzetelállító összhatást kelt. Akármelyik figyelemfelkeltő harisnyával dobnád fel a szilveszteri szettedet, tedd bátran, egyszerűen nem tudsz hibázni velük.

Tartalomhoz tartozó címkék: #női fehérneműk #harisnya