Menü

Ezek a legmenőbb melltartó márkák

Ezek a legmenőbb melltartó márkák

Triumph, Sloggi, Felina, Agio Milano – ezek olyan melltartó márkák, amelyek egyet jelentenek a minőséggel. Egy nő ruhatárából nem hiányozhat néhány klasszikus darab, amelyet különleges alkalmakra tartogat. Ha a fenti brandekből választunk, nem tudunk hibázni.

 

Triumph

A Triumph-ról talán az is hallott, aki soha nem hordott melltartót életében. Szenzációs múltjuk van, hiszen a Triumph Internationalt 1886-ban alapították a németországi Heubach-ban, majd 1977-ben átköltöztek a svájci Bad Zurzachba. Negyvenöt országban rendelkezik telephellyel, ebből is érezhető, hogy csak a múltjából nem tudna ennyire meghatározó, vitathatatlan szereplő lenni a piacon. A márka modelljeire jellemző a nőiesség és az elegancia, emellett a cég odafigyel a folyamatos innovációra, így sorra jelennek meg újításaik a megfelelő alkalmi darabokra és a tökéletes formákra való törekvések során. Amellett, hogy kiemelkedő helyet foglalnak el a női melltartók és sportmelltartók gyártói között, a társadalmi és környezetvédelmi felelősségvállalásra is kiemelten figyelnek. A saját márkás széles választékuk mellett ide tartoznak a Kunert és a Sloggi termékei is.

 

Sloggi

Ha már a Sloggit említettünk, mélyüljünk el kicsit jobban a szintén elképesztően népszerű márka modelljeiben. A Triumph gyártásában készülő melltartók között négy irányvonal jelenik meg: a Zero Feel, az S by Sloggi, az Ever Fresh és a Sloggi Move. A Zero Feel jellemzője a varrás nélküli, ponthegesztéses kialakítás: ez garantálja, hogy az adott darab láthatatlan legyen még a legszűkebb ruha alatt is. Emellett extra előnye, hogy speciális, japán tervezésű anyagának köszönhetően a lehető legpuhább megvalósítású. Az S by Sloggi képviseli a prémium kategóriát, ennek ellenére a mindennapokban is bátran használható darabok tartoznak bele. Egyedi dizájn, kimagasló komfortérzet, kifinomult megjelenés, természetes tapintás – ezek szintén a népszerű jellemzőik közé tartoznak. Az Ever Fresh, ahogyan a nevéből is ki lehet találni, a frissességével hódít, anyagát tekintve rugalmas, légáteresztő és természetes. A kosarak kialakítása különleges szabadságot ad a kebleknek, a speciális anyaga pedig semlegesíti az oda nem illó szagokat. A Sloggi Move a sportkollekciót jelöli, amelyet a tökéletes mozgásszabadság ígéretével küldtek a polcokra.

 

Felina

Szintén Németországból indult a Felina, amelynek jogelődje egy évvel fiatalabb a Triumph-nál, 1885-ben alapították. Mostani, világszerte ismert elnevezését 1922-ben kapta egy nagy sikerű modelljéről. A márkát a kompromisszummentes minőségről ismerik. Minden melltartójukon nikkelmentes, állítható kapcsok találhatók, a váll- és a hátpántok szélessége pedig aszerint változik, hogy melyik méretnél milyen terheléssel kell számolnia egy nőnek – minden testsúlyú és alakú vásárló talál majd megfelelő darabot magának. A minőséget garantálja, hogy a modellek kézzel készülnek, és kifejezetten alapos minőségellenőrzésen esnek át.

 

Agio Milano

Csúcsminőség Olaszországból. Az olasz divat fővárosának számító Milánó nem véletlenül szerepel az elnevezésben, a tervezők sok darabhoz a városból merítettek inspirációt. Kényelem és érzékiség – látszólag ellent mondanak a fogalmak, az Agio modelljeiben azonban teljes harmóniában találkoznak. Arra törekednek, hogy a melltartóikban igazán nőnek érezhessék magukat a vásárlóik, és a márka népszerűsége alapján egyértelmű, minőségi alapanyagaiknak és egyedi stílusuknak köszönhetően sikerült elérniük ezt a célt.

Tartalomhoz tartozó címkék: melltartó

Keresés