Combfix

A jó megjelenéshez nemcsak az fontos, hogy milyen ruha van rajtad, hanem az is, hogy mit viselsz alatta. Igen, melegít is, azonban a legtöbbször nem ezért a funkciójáért lesz a harisnya a szexi szettek része. Sokkal inkább az esztétikai értékét emelnénk ki, ugyanis egy szép fekete vagy egy mintás harisnya nagyon sokat dobhat az öltözéken. A combfixekért valósággal bolondulnak a férfiak, de egy csinos egész alakos harisnya révén is elbűvölheted a másik nem tagjait.
Rendezés:

PINK OF DREAM COMBZOKNI FEKETE

2.998 Ft 1.500 Ft
-50% -1.499 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA ER LINETTE COMBFIX 20 DEN

5.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA CALZE COMBFIX 15 DEN

4.898 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA CALZE LINETTE COMBFIX 20 DEN

5.399 Ft
Kívánságlistára teszem

CALZE D'ORO JASMIN COMBFIX

4.498 Ft
Kívánságlistára teszem

CALZE D'ORO EMY VANITY COMBFIX

3.698 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA ALLURE M2 COMBFIX 20DENES

3.298 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA EMOTION NECC 20 DEN COMBFIX

3.698 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA CHER COMBFIX 15 DEN

2.998 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA T BAND HARISNYANADRÁG 15 DEN

2.699 Ft
Kívánságlistára teszem

GABRIELLA EROTICA CALZE 155 NECC COMBFIX 15 DEN

5.898 Ft
Kívánságlistára teszem

CALZE D'ORO ECLIPSE COMBFIX

3.598 Ft
Kívánságlistára teszem

Combfix, a finom erotika jelképe

Minden nő gardróbjában vannak olyan darabok, amelyeket csak az igazán beavatottak számára láthatnak. A combfix azonban egyfajta átmenetet képez, hiszen sokan kifejezetten harisnya helyett használják a komfortosság érdekében. Míg a harisnyák teljesen zártak, és így melegben talán kellemetlen is lehet azok használata, addig a combfix nyitottabb, könnyedebb és még a nyári meleg idején sem lesz meleged benne. Szerepe azonban sokkal több a kényelemnél, nem véletlen, hogy minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatunk napjainkban. A minőségi alapanyag kérdése mellett biztosan nem mehetünk el akkor, ha az ideális combfix megtalálásáról van szó. A természetesség, a kényelmes viselet és az időtálló minőség szintén kiemelt jelentőséggel bírnak. Mindez akkor is rendkívül fontos, ha csipke rátétekről, izgalmas megjelenéssel bíró darabokról van szó. A fekete szín örök klasszikusnak számít, de a fehér is népszerű, ám elsősorban a hálószobában. Apropó, hálószoba!  Ugyan a meztelenségnél sokszor aligha akad csábítóbb, de a vonzó megjelenés és a csábítás érdekében nem hanyagolhatjuk el azokat a fehérneműket sem, amelyek egyetlen nő gyűjteményéből sem hiányozhatnak.

A combfix mellett a harisnyatartó is elengedhetetlennek számít, és ezekből akár több darabot is érdemes beszerezni. Nem csak a partner elégedettsége szól mindezek mellett, hanem saját magabiztosságod megteremtése is. Ha úgy érzed, kihoztad magadból a legtöbbet, és igazán igényes, nőies fehérneműkkel dobod fel külsőd, akkor biztos lehetsz abban, hogy megélheted a csábító nőt, akinek nem tud ellenállni partnere. A combfix használata egyébként nem újkeletű dolog, ám kétségtelen, hogy napjainkban minden korábbinál szélesebb választékkal találkozhatsz a szaküzletek és a webáruházak kínálatában. A hagyományos mérettel rendelkezők éppen úgy megtalálhatják új kedvencüket, mint a plus size kategóriába tartozók. Egy jól megválasztott combfix segítségével kiemelheted a comb szépségét, és azonnal erotikus kisugárzást kölcsönözhetsz a hálószobai megjelenésednek.