Női leggings

A lábfej nélküli harisnyák megjelenésük óta nagy népszerűségnek örvendenek és szinte minden nap kerülnek a piacra újabbnál újabb modellekHa Te is hódolsz a leggings néven is ismert ruharabnak, akkor a webáruházunk révén, az a szép és minőségi fehérneműk mellett, ebből is beszerezhetsz néhány nívós darabot.

Rendezés:

GIULIA GALAXY LEGGINGS

3.698 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA LEGGINGS

4.498 Ft 2.249 Ft
-50% -2.249 Ft
Kívánságlistára teszem

GIULIA CAPRI JEANS M1 LEGGINGS

9.398 Ft 5.639 Ft
-40% -3.759 Ft
Kívánságlistára teszem

A legging sok lehetőséget rejt

A lábfej nélküli harisnyák megjelenésük óta nagy népszerűségnek örvendenek és szinte minden nap kerülnek a piacra újabbnál újabb modellek. Ha Te is hódolsz a leggings néven is ismert ruharabnak, akkor a webáruházunk révén, az a szép és minőségi fehérneműk mellett, ebből is beszerezhetsz néhány nívós darabot. Kínálatunkban hosszú és háromnegyedes változatok is helyet kaptak, így az időjárásnak, az igényeidnek és nem utolsó sorban az alakodnak megfelelően válogathatsz közülük. Egy valamit azonban semmiképpen se felejts el, hogy ha még vastagabb darabról van szó, akkor is szem előtt kell tartani a leggings és a nadrág közti különbséget. A leggings tulajdonképpen egy harisnya, amire így tekintesz, akkor semmiképpen sem viselheted rövid pólóval, blúzzal vagy pulóverrel.

Hiszen a leggings ekkor csak egy alsóöltözet, ami arra szolgál, hogy eltakarja, adott esetben melegítse, formázza a lábakat. Hosszított fazonú felsőkkel, miniruhákkal, tunikákkal tökéletes viselet lehet, de mint nadrág nem funkcionálhat. A vastagabb változatok lehet, hogy nem látszanak át, de mindenféle varrás, zseb és betét nélkül túl sokat mutatnak, amire nem mindenki kíváncsi és nem is kell mindenkinek felfedni. Ugyanakkor, ha ezt az egy szabályt betartod, akkor a leggings nagyon jó barátod lehet az öltözködésben és igazán sokféle szett összeállításában a segítségedre lehet. Érdemes többfélét is beszerezned és akkor még több lehetőséget kiaknázhatsz, ami ebben a praktikus és dekoratív öltözékben rejlik. Ha pedig szeretnéd kibővíteni a készleted, a webáruházunk mindig rendelkezésedre áll!