Menü

Kontroll a dombok felett: nagyméretű melltartó

Kontroll a dombok felett: nagyméretű melltartó Legyünk őszinték: a hatalmas mellek a legtöbb esetben megnehezítik a hétköznapokat. Sokkal inkább érezhetők akadálynak, tehernek, mint áldásos adottságnak. Persze sokaknak tetszik a látvány, de általában nem neki kell cipelniük. Szerencse, hogy létezik nagy melltartó nagy mellre.

 

Kibuggyan, fájdalmat okoz és kényelmetlen

Sokan valóban azt gondolhatják, hogy a szép nagyra érlelődött keblek Istentől való ajándék, amely egyszerre teszi csinossá az alakunkat és csábítja az ellenkező nem tekintetét, vonzza az érdeklődését. Nem véletlen, hogy sokan testvériesen szétosztanák a mellméretüket azok között, akiknek kevesebb jutott.

Nos, ez valóban így lehet, ám ez édeskevés jutalom az árért, amit fizetni kell az igazán nagy domborulatokért. Mert az igazság az, hogy a nagy mell nagy kényelmetlenséggel jár. Kellemetlen velük futni, lépcsőzni, hát meg ugrálni (kösz gravitáció). A kisebb, szolidabb dekoltázs is kirívóan kihívónak hat. A ruhaválasztás pedig egy kész rémálom. Nincs számukra tökéletesen simuló felső, nem egyszer kerül az „áldozat” olyan szituációba, hogy a kinézett csinos kis ruhadarab egyszerűen mellben szűk, szorít.  Nem lehet velük feliratos pólókat hordani, a különböző blúzokon, ingekről meg majd lerobbannak a gombok, mert a mell bármelyik pillanatban úgy dönthet: kibuggyan. A fodros ruhákról gyakorlatilag le lehet mondani, nem lehet edzeni sportmelltartóban, a melltartó nélküli nap pedig csak egy legenda. Biztonsági öv? Frusztrálóan kényelmetlen. Keresztbe vetett táska? Felejtős, csak úgy, mint a hasonalvás. Állandóan levernek valamit és ráadásul a hátat is komolyan megterhelik. Azonban és szerencsére ma már sok melltartó-típus létezik a teher „cipelésének” megkönnyítésére, rengeteg az optimális kényelmet nyújtó melltartó nagy mellre.  

 

Komfortot biztosít a nagyméretű melltartó

A nagy mellekkel rendelkező hölgyek számára különösen fontos lehet a megfelelő nagyméretű melltartó kiválasztása. Ugyanis nem csak azt a szempontot kell szem előtt tartani, hogy kényelmesen megzabolázzuk a domborulatainkat, hanem az is fontos tényező lehet, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk az adottságainkból, már ami az esztétikát illeti, ennek a webáruháznak a darabjai pedig kiváló partner lehet ebben a projektben. Fontos azt is eldöntenünk, hogy mekkora és milyen típusú melltartóban érezzük magunkat magabiztosnak. Ma már szerencsére melltartó méretek széles skálája elérhető, tehát legyen E, F, G, H kosár, biztos, hogy lesz számunkra megfelelő. További szempont az is, hogy milyen ruhához, milyen alkalomhoz választjuk ezt a ruhadarabot. Következő eldöntendő kérdés, hogy szeretnénk-e azt, hogy a melltartó optikailag kisebbítse az adottságainkat. A minimizer, azaz a kisebbítő, vagy látványcsökkentő melltartók vizuálisan csökkentik a méreteinket és emellett módfelett kényelmesek is. Emellett, amennyiben nem vagyunk tökéletesen elégedettek a mellek formájával, választhatunk olyan melltartót, amely megfelelő alakot biztosít a domborulatoknak. A formázás egy kiemelt funkciója a merevítős melltartónak, ám ezeknél a típusoknál a melltartóban ott a merevítő is, amely kényelmetlen lehet, de csak akkor, ha arra érzékenyek vagyunk. Igaz, ehhez érdemes hozzátenni azt, hogy a minőségi merevítős termékek már-már igyekeznek száz százalékosan komfortosak lenni minden igényt kielégítve.

A felsorolt szempontokat figyelembe véve neked nem kell mást tenned, mint eldönteni, mi az, amit pontosan szeretnél. 
Tartalomhoz tartozó címkék: melltartó

Keresés