Menü

Ne legyenek kétségeid: a sportmelltartó egészséges

Ne legyenek kétségeid: a sportmelltartó egészséges

A rendszeres testmozgás különösen fontos, hiszen nem csak testünket tesszük ellenállóbakká (és csinosabbá) vele, de a szellemünket is. Viszont melleink könnyedén képesek lehetnek kellemetlenné és kínossá varázsolni bármilyen sporttevékenységet, különösen akkor, ha nem használunk sportmelltartót.

 

A sportmelltartó egészséges, de komolyan

A nagyobb méretekkel rendelkező hölgyek számára a sport valóban kellemetlen lehet. Azok a gyakorlatok, játékok, amelyekben jelen van az ugrálás és a futás, nem csak, hogy kényelmetlenné teheti a gyakorlatokat, de zavarba ejtő, kompromittáló is. Szerencsére rengeteg divattervező él e széles nagy világon, aki gondolt azokra a hölgyekre, akik imádnak, szeretnek mozogni (vagy csak szimplán szükségét látják a mozgásnak). Az ő számukra találták fel a sportmelltartót, amely nem csak irgalmatlanul kényelmes, de a vastag pánt stabilan tartja a melleket, hogy te zavartalanul foglalkozz az elvégzendő gyakorlatokkal, vagy éppen a játékkal. Ezért érdemes kihangsúlyozni, hogy egy „stratégiailag” precízen, az adottságaidhoz mérten kiválasztott melltartó megkönnyítheti az egész edzés folyamatát.

 Az edzéshez tervezett melltartó viselése sportolás közben teljes komfortot nyújt: futás közben a stabil alátámasztás tökéletesen fixálja a melleket, fedést, tartást biztosítanak, minimalizálva a cicik mozgását, másrészt a légáteresztő anyag megfelelő szellőzést biztosít a mellkasnak és a domboknak.

Adódhat a kérdés: mégis milyen sporthoz lehet jó a sportmelltartó? Az összeshez? Határozottan! Sőt, valójában nem csak jó, de ajánlott is. Bármilyen mozgást is végzünk, érdemes sportmelltartóban gondolkoznunk, ugyanis a ruhadarab nem csak kényelmi és esztétika szempontból fontos, hanem egészségügyi perspektívából is érdekes. Mert a fitness melltartó esetében nem téma az idő előtti, vagy már létező mell megereszkedés. Ez a speciális melltartó típus ugyanis stabilan tartja a melleid, megóv a „gravitáció kellemetlen hatásaitól”, vagy éppen megakadályozza, hogy az edzés intenzitása esetleg tovább rontson a helyzeten. Emellett csinosít és elegáns. Szóval, ha esetleg attól tartanál, hogy nem állna jól neked a sportmelltartó fazonja, félsz attól, hogy rosszul festenél benne, ne tedd.

A fitness melltartó által nyújtott kényelmet nem csak sportolás közben lehet élvezni, hanem akár az otthon töltött hétköznapokon is. Mert ha szerfölött kényelmesnek találunk egy ruhadarabot, miért ne hordhatnánk funkción kívül is, nemde?

 

Stílusos és tartja a melleket

Természetesen – mint ahogy a többi típusból – úgy a fitness melltartókból is többféle létezik. Kategóriájuk szerint hármat különböztetünk meg, amelyek a vásárlók igényeit hivatott kiszolgálni. Az első, az úgynevezett kompressziós sportmelltartó, amely leginkább az A és B kosaras nőknek lehet ideális választás. Ez a típusú melltartó odasimítja a ciciket a mellkashoz, stabilan, ám a felhasznált anyag rugalmasságának köszönhetően kényelmesen fixálva őket. A következő típus a kettő kosaras verzió. Ezek a melltartók külön-külön rögzítik a melleket. Egy olyan nem sportra tervezett melltartót képzeljünk el, ami a teljes mellett befedi. A tartását pedig a merevítők, pántok adják. A harmadik kategória pedig a kettő fúziója: a kétkosaras fazon, ami leginkább azoknak a hölgyeknek ajánlott, akik intenzív mozgást igénylő sportokban érdekeltek. Ebben a webáruházban mindhárom kategóriából kiválaszthatod a hozzád, a stílusodhoz és a méreteidhez legjobban illőt. Sportmelltartók széles skálája várja, dönts a legmegfelelőbb darab mellett, mert ez lesz az a ruhadarab, ami komfortosabbá teszi az edzésed minden percét, pillanatát.

Tartalomhoz tartozó címkék: sport melltartó

Keresés