Poppy kicsiknek és nagyoknak

Poppy kicsiknek és nagyoknak

Legyen szó csinos fehérneműről, gyermek vagy felnőtt fürdőruháról, köntösről vagy akár pizsamáról a Poppy márkánál mind ez elérhető.

A Poppy fehérnemű márka mindenki számára elérhető, és kellő kényelmet biztosít legyen szó a tökéletes köntös vagy alsónemű megtalálásáról. Színes, vidám ám határozott megjelenésével bárkit levesz a lábáról, és becsempész egy kis vidámságot a szürke hétköznapokba. A kezdetekben (2006-tól) a márka kizárólag fehérneműket, majd fürdőruhákat gyártott azonban az igényeket, és a divatot figyelembe véve mára kibővítette a készletét a szenzációsan puha köntöseivel és pizsamáival

2010 óta minden darab egyedi tervezéssel készül, így, aki nem szereti a tucat termékeket az biztosan Poppy fehérnemű függő lesz. A gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően rendkívül tartós darabok születnek, de ha mégsem tudnál ellenállni az újnak bátran válogathatsz minden évben a legújabb kollekcióból. Nagy hangsúlyt fektet a Poppy arra, hogy kövesse az aktuális trendeket ugyanakkor hű maradjon a márka alapelveihez, ezzel egy izgalmas elegyet létrehozva. 

A tervezők idén a klasszikus, és bohókás darabok mellett kedveznek a kutyák és a macskák szerelmeseinek is a kutyás és cicás kollekcióval. De, aki az unikornisokat kedveli az sem marad ki semmi jóból, legalábbis ami a köntösöket illeti. Emellett az uraknak sem lehet egy szava sem, hiszen a Poppy rájuk is gondolt maszkulin köntös sorozatával. Így akár összhangba is hozhatjátok a bájos puha, tappancsos köntöst a férfias szürkével. Plusz, ha a gyerkőcnek is Poppy köntöst választotok, akkor száz százalékig garantált lesz a családi harmónia is, pláne, ha egy aranyos fülecskével ellátott darabbal lepitek meg a kicsit. A boldogság kétségtelen!

A köntösök egytől egyig 100%-ig wellsoft anyagból készülnek, így kiváló minőséggel állnak a vásárlók elé, és simogató lágysággal borítják be viselőjük testét. Az anyag jellegzetessége, hogy felveszi a test vonalát, így egy rövidebb darab kimondottan szexivé teheti tulajdonosát. De a kisebbek is örömmel hordják pihe puhasága miatt. És minden háziasszonynak jó hír, hogy 40 fokon mosható, normál centrifugázás mellett, így nincs gond, ha a vacsorából egy falat a köntösön landol. 

Hogy a köntös alá is legyen mit felvenned válogass a Poppy pizsamák közül, melyek szintén játékos könnyedséggel látnak el. Kedves minták, harmonikusan élénk színek, és praktikus szabás. Az általános kétrészes pizsamák mellett az egybeszabott overálokat is megtalálod. Így biztosan nem fogsz megfázni, ha kitakaróznál az éjszaka. Emellett a rövid hálóruha is szerepel a repertoárban, így bátran kijelenthetjük, hogy mindenki megtalálja a neki való darabot, aki egy picit is szereti a színeket. 

Ahogy az elején említettük a Poppy a fehérneműkkel kezdte a pályafutását, ennek hűen számos alsóneművel örvendezteti meg a hölgyeket a mai napig, szintén színpompás és kényelmesen szexi kivitelben. Kínálatában a tanga minden árnyalata megtalálható sima pamut, vagy csipkével kombinált kivitelben. A tökéletes alváshoz és a kényelmes naphoz elengedhetetlen a megfelelő fehérnemű kiválasztása, miért ne választanád ki a hálóruháddal és a köntösöddel egyszerre?