Tökéletes melltartó? Létezik!

Tökéletes melltartó? Létezik!
Már régóta a rád szabott melltartót keresed? Segítségünkkel most megtalálhatod!

Ha eddig nem is hittél abban, hogy megtalálhatod a tökéletes melltartót, akkor ez a véleményed hamarosan változni fog. Ha ugyanis ezt a cikked olvasod, éppen a Konkurencia.hu blogján jársz, ahonnan egy kattintással juthatsz el a webshopunkhoz, ahol biztosan megtalálod a neked való modellt.

Női melltartók széles választéka

Bár ilyen jellegű hivatalos statisztika valószínűleg még sosem készült, de minden bizonnyal a női melltartók világa legalább olyan széles, mint a harisnyáké. Minden nőnek van a ruhásszekrényében egy olyan melltartója, amit a legszívesebben visel. Természetesen ezen kívül is használ különböző modelleket, de rengeteg olyan darab van, amihez akár évekig nem nyúl. A Konkurencia.hu ezen a szokáson szeretne változtatni: kínálatunkban csak olyan darabok vannak, amiket garantáltan használsz majd, mert minőségiek, divatosak és időtállók is.

Rendeld meg online a számos melltartó közül a legjobbat, ami hozzád passzol. Sem a méret, sem a típus nem akadály. Ennek a ruhaneműnek a kínálata elképesztően sokat változott az elmúlt alig több mint 100 évben. A gyártók fantáziája és lehetőségei ma már végtelenek: valamennyi melltípusra találnak megoldást. Merevítős, push-up, balconette, szilikon, szivacsos, sport: csak néhány példa, hogy nálunk melyik típusokra találsz rengeteg jó példát. Vegyük sorra, mit is nyújtanak ezek a fazonok!

Milyen melltartó típusok léteznek?

A merevítős melltartók lényege, hogy egész nap megfelelő tartás adjanak a melleknek. Érdekesség, hogy az 1940-es évek közepéig csak merevítő nélküli melltartókat lehetett vásárolni. Ezután nyílt lehetőség arra, hogy a melltartókat úgy lehessen hordani, hogy azok ne öleljék körbe az egész mellett.

A push up melltartók kosarait úgy párnázták ki, hogy azok a melleket középre nyomják, így növelik látszatra a mellméretet, ezzel együtt pedig a dekoltázst is. A kis méretekkel rendelkező nőknek lehet jó választás, szexis, fiatalos megjelenést biztosít a viselőjének.

A balconette melltartót alulról párnázzák ki, a vízszintes kosarak sejtelmesen, csak félig takarják a melleket, így azok kapnak egy kis optikai tuningot. Az alsó párnák felfelé irányítják a melleket, ebből pedig szexi dekoltázs kerekedik.

A szilikon melltartó kosárból áll, de csak a belső rész készül ebből az anyagból, hogy hatékonyabb legyen a tapadása. Így nincs szükség pántokra, a melltartó a helyén marad, méghozzá csúszkálás nélkül. Olyankor lehet jó választás, ha a nem találsz a ruhádhoz passzoló melltartót, de azt sem szeretnéd, hogy a mellbimbód átüssön a ruhán. A teltebb dekoltázsra vágyóknak plusz szilikonos modelleket is gyártanak. A szivacsos melltartóban nem meglepő módon szivacsos betét található, ez látványos formát ad a melleidnek és szintén eléri, hogy ne látszódjanak a mellbimbók. Kerekded melleket varázsol, de nem okoz méretnövekedést. A sportmelltartó a megfelelő választás azoknak, akik mozgást végeznek, de szeretnék, ha melleik fix helyen lennének. Ők jó tartást és fedést keresnek, így nem akadályoz a mellük a mozgásban.

Melltartó webshop: találd meg a neked való modellt!

Mi most csak néhány népszerű, kelendő típust soroltunk fel ebből a nők számára nélkülözhetetlen ruhadarabból. Egy jó melltartó webshop ennél még szélesebb választékkal várja a vásárlókat, mondanunk sem kell, hogy a Konkurencia.hu ilyen. Hogy mikor milyen darabra van szükséged, azt csak te tudhatod.

Gondolkozz nagyban, nem biztos, hogy az a melltartó, amit egy romantikus vacsorához vagy egy kalandos éjszakához vennél fel, az megfelel a munkahelyeden is. A lényeg, hogy olyan típust válassz, amit minden körülmények között magabiztosan viselhetsz és amiben nem érzed magad kényelmetlenül. Ehhez jó böngészést kívánunk az oldalunkon!

Tartalomhoz tartozó címkék: #fehérnemű #melltartó